Sun sun & sun!
Door: Saskia
Blijf op de hoogte en volg Saskia
08 Januari 2013 | Nieuw Caledonië, New Caledonia
Even weer een berichtje omdat het weer een tijd geleden is!
Vanuit Fiji deze keer! Fiji is super. Veel mooie witte stranden, blauwe zee, luxe resorts en ga zo maar door. Ik heb het erg naar mijn zin.
Het is 45 graden en dus erg warm en benauwd.
Overmorgen gaan we op een snorkeltour dus dat gaat vast leuk worden, we nemen een onderwater camera mee dus even wat leuke foto's maken hihi
Het is alweer 2013, wat gaat de tijd snel.. ik ben alweer 5 maanden van huis.. 1 maand training en 4 maanden op het schip.
Ik ben nu zo gewend.. Het voelt of ik hier al 4 jaar zit. mijn kamer, mijn IENIEMIENIE kamer is mijn kleine huisje geworden.
Het enigste wat ik echt echt mis... ik wakker worden met zonlicht.. of met wat licht dan ook. Mijn kamer heeft jammer genoeg geen ramen. Als ik wakker word heb ik geen idee of het ochtend is, avond of nog steeds middennacht. In het begin moest ik daar erg aan wennen maar ook dat zit wel goed hihi..
De spa is erg druk, ik werk nog steeds van 8 uur s'ochtends tot 10 uur s'avonds.. de tijd vliegt omdat het erg druk is. Toen ik thuis deze werktijden zei dacht ik nooit hier aan kunnen wennen maar zelfs dit is meer dan normaal geworden!
Soms hebben we wat rustigere dagen en dan moeten we gaan promoten. Dan nemen we ons kleine deskje mee ergens op het schip of gaan buiten op het open deck 2 minuten massages geven om onszelf te promoten en mensen binnen te halen.
We zijn jammer genoeg weer (voor de tweede keer in 4 maanden) in Red level. Dat betekend dat er in een korte tijd te veel mensen ziek zijn geworden en dat betekend dat wij niet in de passagiers ruimtes op het schip mogen komen. Dat betekend dus niet buiten op het deck alleen in onze eigen ruimtes. In minder dan een uur was het aantal opgelopen tot 17.. niettttt goed dus! We moeten alles elk half uur schoonmaken.
Nieuwjaar op het schip was heel anders dan het normaal aan land zal zijn maar het was een geweldig gevoel om op het schip nieuwjaar te vieren.
Er was zo veel te doen! S'avonds zijn we eerst uiteten gegaan in de steakhouse en daarna was er een grote ballondrop in het midden van het schip vanaf het plafond. Daarna zijn we in een lounge wat drankjes gaan doen en om 11 uur naar buiten op het hoogste deck van het schip gegaan. Waar een groot scherm was met het vuurwerk in Sydney (want wij waren ergens op zee) er was vuurwerk, live muziek.. het was een super gevoel ! Natuurlijk waren mijn gedachten bij mijn lieve familie en vrienden die ik erg miste. Bij mij was het 12 uur eerder nieuwjaar dus ik was de eerste dit jaar!
Tot gauw weer!
Kus
08 Januari 2013 - 13:15
Monica:
hoi lieverd ,
wat een leuk verhaal weer. echt fijn om te lezen wat je aan het doen bent en wat je meemaakt enz.
maar waar komt dat toch vandaan dat er zoveel mensen ineens ziek worden? zijn ze nu al wel weer beter of zijn ze van het schip gegaan.
fijn om te lezen dat je zo op je plekje bent.
nou meis heel veel plezier en genieten he.
liefs van monica xxxxx -
09 Januari 2013 - 18:22
Leny:
Hoi Sas,
Wat een leuk verhaal weer!!!! Jeetje de tijd gaat hard zeg, je bent al weer 5 mnd. weg. Lijk me ook heel
bijzonder om heel ergens anders oud-en nieuw te vieren, maar kan me ook heel goed voorstellen dat je om
24.00 uur wel je familie en vrienden mist!! Idd wat Monica schrijft, hoe komt dat dat er in zo'n korte periode
ineens zoveel zieke mensen zijn, heeft het te maken met voedsel, klimaat o.i.d.?
Geniet van het lekkere weer (vandaag hier grijs en regenachtig..bah) en alle dingen die je ziet en meemaakt!!
Liefs xx Leny -
22 Januari 2013 - 16:53
Rob:
Hoi,
Wat een leuk reis verslag! Beste wensen nog op een mooi 2013!!
Nu heb ik een vraag ik wil ook op een cruise schip gaan werken, wat kun je me adviseren heb je mogelijke connecties?!
Graag hoor ik van je veel succes geniet ervan waar ook ter wereld!!!!
Gr. Rob -
24 Januari 2013 - 16:24