Sorry! - Reisverslag uit Tauranga, Nieuw Zeeland van Saskia Troost - WaarBenJij.nu Sorry! - Reisverslag uit Tauranga, Nieuw Zeeland van Saskia Troost - WaarBenJij.nu

Sorry!

Door: saskia

Blijf op de hoogte en volg Saskia

21 November 2012 | Nieuw Zeeland, Tauranga

Hi!

Zoals jullie merken zet ik er niet elke week een nieuw verslag op, jammer genoeg heb ik het erg druk en de connectie met het internet is vaak erg slecht! Sorry ik probeer er zo vaak mogelijk wat op te zetten!

Gister ben ik weer begonnen aan een nieuwe Cruise, deze cruise is 13 dagen door Nieuw-Zeeland. Jammer genoeg is het niet zo heel warm hier, af en toe regent het zelfs.. maar ik mag niet klagen!
Deze cruise is al een stuk drukker, de vorige was 32 dagen dus erg lang en veel oude mensen. Maar het ziet er nu al veel beter uit.
3 dagen geleden zaten we in een storm, om een uur of 8 zagen we een Tornado een heel stuk verder.. was eng maar wij dachten ach.. die zal wel weggaan!
NIET DUS! om half 10 s'avonds werd er omgeroepen dat we in onze kamer moesten blijven, alles op moesten bergen wat je kan verwonden en daar te blijven tot nadere informatie.
Je moest wel, want lopen ging niet.. staan ging niet.. Als je je voor stelt een klein bootje op een grote zee met golven.. dit gevoel was precies hetzelfde al is het schip zo groot. We hebben 12 deck's en het water kwam tot deck 10. Golven waren 5 meter hoog. Super eng!! Maar ik leef.. haha

Verder heb ik het nog steeds heel erg naar mijn zin, het eten is hier afschuwelijk.. heel vet en alleen rijst en pasta's. S'ochtends een ei en een stukje meloen.. maar moet er maar mee leven.
Ook onze kamer die ik deel met mijn roommate is erg klein, we dansen om elkaar heen in de morgen.. in het begin stonden we om 06.30 op (om er 07.30 te zijn) dat is nu 7 uur geworden haha dus we maken vordering.. we hebben vandaag en morgen 2 uur vooruit dat merk je toch wel!

Tot gauw!

Dikke kus

• 22 November 2012 - 09:19

Leny:

Jeetje Sas wat eng die Tornado...kan me voorstellen dat je angstige momenten hebt gehad, maar gelukkig is alles goed gegaan!! Ben blij te lezen dat je het goed naar je zin hebt! Ook de foto's op Facebook zijn erg mooi elke keer.
    Kijk weer uit naar je volgende verhaal....leuk!!
    Liefs dikke xx, Leny

• 07 December 2012 - 19:45

Elly Mabelis:

Hallo sas ik ben een vriendin van je oma en heb dit adres van je moeder gekregen zo af en toe volg ik je je hebt al onwijs veel gezien wat geweldig om deze kans te krijgen mooie dingen maar ook hele spannende dingen super geniet er maar lekker van ik zie je oma van de week nog en dan zal ik alles even aan haar laten zien via de iPad geniet van al het moois (tussen het werken door) groetjes