1 week op het schip - Reisverslag uit Alaska, Verenigde Staten van Saskia Troost - WaarBenJij.nu 1 week op het schip - Reisverslag uit Alaska, Verenigde Staten van Saskia Troost - WaarBenJij.nu

1 week op het schip

Blijf op de hoogte en volg Saskia

08 September 2012 | Verenigde Staten, Alaska

Hoi!!

Ik ben alweer 1 week op het schip.
Mijn dagen gaan heel erg snel voorbij, ik begin om 07.30 met werken tot 22/22.30 s'avonds..
We hebben een team van 14 mensen in de spa dus niet zo groot, maar wel gezellig.
We zijn nu op de eerste cruise in Alaska, heel erg koud en slecht weer, soms schijnt de zon maar vaak regent het. Ik heb maar een sjaal en muts aangeschaft want zonder kun je echt niet hier!
Vandaag waren we in Tracy Arm, het schip stopte maar niemand mocht er vanaf. We waren heel dichtbij Gletsjers, super mooi om te zien! Maandag 10 September zijn we weer in San fransisco en dan hebben we Dry dock, Dry dock betekend dat het schip uit het water wordt gehaald en alles word vernieuwd, dit gebeurd 1x per jaar. We hebben dan 10 dagen vrij in San fransisco!! Dus even een kleine vakantie, heerlijk!
Na die 10 dagen gaan we Richting Hawai!! Sjaal en muts kunnen dan opgeborgen worden want vanaf dan gaan we op naar de zon!

Hier in Alaska is de zee best wel sterk de eerste paar dagen voelde ik me heel erg dronken, liep van links naar rechts door de gangen en voelde me echt niet stevig in me schoenen staan. Ook s'nachts ging ik heen en weer in me bed, en hoorde je de hele nacht harde klappen tegen het schip aan. Heeeel eng! We hebben een acupunctuur op het schip die heeft zaadjes in mijn oren gedaan. Dat hielp, gelukkig!

We hebben een live webcam voor op het schip, zo kunnen jullie zien waar ik ben en hoe het weer bij mij is hihi..
Dit is de link:
Ik zet er gauw wat foto's op!

Tot gauw!

Dikke kus

• 08 September 2012 - 08:05

Leny:

Lieve Sas,
    Jeetje je hebt er al weer 1 week op zitten.Wat een ervaring om in Alaska te zijn, wel wennen dat koude weer zeg, kan me voorstellen dat je een muts e.d. nodig hebt, maar het zal vast erg mooi zijn!! Ben benieuwd naar de foto,s.
    Vanaf maandag lekker even vakantie...geniet ervan!!!!
    Liefs xx Leny

• 08 September 2012 - 11:07

Manon:

Hi Saskia,

Heel mooi Alaska maar het lijkt me inderdaad beter in san fransisco en hawai!

Lekker hoor 10 dagen vrij in san fransisco, het is echt mijn favoriete stad van amerika dus ben stiekem wel een beetje jaloers haha! Je verdiend ook wel lekker een paar dagen vrij als je zulke lange dagen maakt.

Geniet ervan en ik ben benieuwd naar je volgende verslag.

x Manon