Nog maar 23 dagen te gaan..
Door: Saskia
Blijf op de hoogte en volg Saskia
12 Juli 2012 | Nederland, Hendrik-Ido-Ambacht
Leuk dat jullie op mijn waarbenjij.nu komen kijken! ik begin 04 Augustus aan mijn big cruiseschip trip, ik ga 9 maanden op een cruisschip werken als schoonheidsspecialiste maar eerst een maand training in london en dan op naar bestemming.. "onbekend"! Dit krijg ik pas 1 dag van te voren te horen!! Ik hoop natuurlijk op een bestemming met lekker weer, maar dat moeten we dus nog maar even afwachten!!
De training duurt ongeveer een maandje maar het zou dus ook kunnen dat je er maar 2 weken zit of 6 weken ligt er een beetje aan hoe snel je alles oppikt!
Ik ga natuurlijk iedereen heeeel erg lang missen!
Dus daarom kunnen jullie op deze manier steeds lezen wat ik allemaal mee maak, en ik zal zo vaak mogelijk proberen er wat op te zetten!
Kus,
Saskia
13 Juli 2012 - 00:18
Monica:
hoi lieverd,
wij gaan jouw ook heel erg missen. vind het super dat je met je grote kleine vriendinnetje wat leuks gaat doen. ze kijkt er al helemaal naar uit. ik zal zorgen dat ik de tissues bij de hand heb maandagavond. nou meis we skypen
liefs van monica en tessa xxx -
13 Juli 2012 - 07:07
Hi Lieverds,
Ik kijk ook uit naar maandag, gezellig!
En dan moet het toch echt pff... :-(
But it's not for everrrr.. ik kom gewoon terug.. voot je het weet zit ik weer aan de balie met Tes! ;)
Tot maandag
17 Juli 2012 - 21:05
Suzan:
He lieverd,
We gaan je missen.
Maar eerst gaan we nog heerlijk van elkaar genieten.
En jij van een welverdiende vakantie.
Dikke kus -
17 Juli 2012 - 22:09
Saskia Troost:
Ik ga jullie ook missen lieverds!
Ik ga jullie natuurlijk van alles op de hoogte houden, 10 maanden zijn zo voorbij en zet de wijn dan maar klaar.. dan hebben we dagen, maandenlang bij te praten hihi.
Tot Donderdag,
Dikke kus
03 Augustus 2012 - 19:25
Maria Anne Cecile Zegers:
Hi Saskia, (bofkont!)
Ik ben Marianne en ik belandde per toeval bij jou, terwijl ik aan het browsen was voor werk op een cruiseship.
Bij deze wil ik je heel veel werkplezier toewensen voor de komende 10 maanden!
Een betere leerschool kun je niet krijgen. Naast het harde werken, zal dit een fantastische ervaring voor jou worden. Geniet ervan, je zult er geen spijt van krijgen!
Zelf ben ik 20 jaar in de luchtvaart werkzaam geweest , waarvan 12 jaar als stewardess en 8 jaar als flight-purser. Eerst bij Iran Air in Tehran, Iran en daarna 16 jaar in Bahrein.
Ik ben in 1998 teruggekeerd naar Nederland en heb 13 jaar als taxichauffeuse gewerkt, maar ik zou best een purser op een cruiseship willen worden.
Het allerbeste! 10 maanden zijn zo voorbij.............................
Groetjes, Marianne